Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Ο ρατσισμός της αριστεράς στην Ελλάδα.


Είναι αρκετά οδυνηρό για κόμματα ή και ιδεολογίες που έχουν σημαία τους τον αντι-ρατσισμό, τις ανθρώπινες αξίες και την ελευθερία έκφρασης, αυτοπροσδιορισμού να πράττουν αρκετές φορές τα αντίθετα. Αρκετοί αριστεροί ή κάποιοι που διατείνονται πως είναι αριστεροί, όπως ο κ. Φίλης ως Υπουργός παιδείας και όχι μόνο, έχουν πει, πως μετά το 1821 δημιουργήθηκε ένα νέο έθνος. Το χειρότερο είναι, πως καμία σχεδόν αντίδραση δεν υπήρξε από το κόμμα τους ή από άλλους αριστερούς.

Οι κάτοικοι αυτής της χώρας έχουν την ίδια γλώσσα (με κάποια εξέλιξη φυσικά), ζουν στον ίδιο γεωγραφικό χώρο και έχουν ακόμη ίδιες - παρόμοιες παραδόσεις με την αρχαία Ελλάδα και τους αρχαίους Έλληνες. Αλλά αυτό μάλλον δεν αρκεί για να είμαστε οι συνεχιστές αυτού του Ελληνικού έθνους! Τότε που πήγαν και τι απέγιναν οι αρχαίοι Έλληνες; Υπάρχουν άλλοι λαοί, κράτη ή έθνη που διεκδικούν πως είναι απόγονοι των Ελλήνων και έχουν περισσότερες από εμάς ομοιότητες μαζί τους; Δεν νομίζω. Τότε γιατί αυτή η εμμονή;

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας ανέφερε προσφάτως, πως η Ελλάδα έφερε στην Ευρώπη τον πολιτισμό και πως είναι αδιανόητο να υφίσταται η Ε.Ε. χωρίς την Ελλάδα και τους Έλληνες! Είναι τόσο κακό αυτό για εμάς να είμαστε οι συνεχιστές της αρχαίας Ελλάδας και εμείς πρέπει να το αποποιηθούμε;

Παράλληλα - ταυτόχρονα τα Σκόπια (Π.Γ.Δ.Μ.), κατά κάποιους αριστερούς, είναι αυτόχθονες Μακεδόνες και Μακεδονία! Τόσο απλά και τόσο εύκολα, στην περίπτωση αυτή δέχονται την αυτοδιάθεση και αυτοπροσδιορισμό, χωρίς ιστορικά επιχειρήματα και ερείσματα, αλλά αυτό όμως δεν ισχύει για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Ούτε οι Έλληνες που ζούνε στην Ελλάδα και στην Βεργίνα, την Πέλλα, την Θεσσαλονίκη, είναι Μακεδόνες και ας έχουν πολύ περισσότερα επιχειρήματα, ομοιότητες και ιστορικές αποδείξεις σε σχέση με τους αγαπητούς κατά τα άλλα γείτονες. Θα μπορούσανε τουλάχιστον να ισχυριστούν πως όλοι είμαστε Μακεδόνες, κάτι το οποίο δεν θα ήταν οξύμωρο και μεροληπτικό.

Οι Μουσουλμάνοι Πομάκοι (αρχαία φυλή που ζούσε στην περιοχή από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου) στην Θράκη, είναι κατά αυτούς τους αριστερούς Τούρκοι, παρότι οι ίδιοι οι Πομάκοι δεν το αποδέχονται και διαμαρτύρονται γι' αυτό!

Επίσης, οι μετανάστες που ζούνε στην χώρα μας, αν και ενδεχομένως εισήρθαν παράνομα, πρέπει κατά αυτούς να λαμβάνουν ευκόλως την Ελληνική υπηκοότητα, κάτι το οποίο έχει μια λογική - ανθρωπισμό, αλλά εμείς οι Έλληνες δεν μπορούμε να έχουμε σχέση με την αρχαία Ελλάδα. Ίσως με την πολιτική ανοικτών συνόρων κατά την είσοδο της χώρας και των κλειστών συνόρων κατά την έξοδο αυτής, μελλοντικά να έχουν επιχειρήματα πως σε αυτήν την χώρα δεν υπάρχει συνέχεια ενός έθνους, αλλά προς το παρόν παραλογίζονται ή προδίδουν τις προθέσεις τους.

Αυτός λοιπόν είναι και λέγεται αριστερός ρατσισμός, τηρεί δύο μέτρα και δύο σταθμά, δημιουργεί διχόνοιες, ευνοεί το διαίρει και βασίλευε και όσο γενικότερα η αριστερά και οι αριστεροί στην Ελλάδα σιωπούν ή δεν αντιδρούν σε αυτόν τον παραλογισμό, είναι υπόλογοι.