Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η εκτελεστική ψήφος!


Μετά το φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα, όλοι και ειδικά οι λεγόμενοι αντιμνημονιακοί αναρωτιούνται αν μπορεί να υπάρξει κάποιο κόμμα που θα τους εκφράσει. Μάλιστα πολλοί από αυτούς επιμένουν στον Τσίπρα ουσιαστικά επειδή δεν θεωρούν πως υπάρχει κάτι άλλο.
Σε ανορθόδοξες εποχές και ανορθόδοξα συστήματα, πρέπει να βρεθούν και ανάλογες λύσεις. Δεδομένου λοιπόν πως το όλο σκηνικό είναι καλοστημένο και με αποθέματα (σε κόμμα και σε ψέμα), ο λαός θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την ψήφο του ως σφαίρα σε εκτελεστικό απόσπασμα. Δηλαδή να ψηφίζει κάποιον (τον οποιονδήποτε, αρκεί να τον εκφράζει στοιχειωδώς) , ακόμη και κάποιον που δεν είναι φαβορί ή πρωταγωνιστής, ίσως ούτε καν στην βουλή σήμερα και εφόσον δεν εφαρμόσει κατά μεγάλο μέρος αυτά που υποσχέθηκε στις επόμενες εκλογές να εκτελείται και να αφανίζεται.

Έτσι θα δημιουργηθεί φόβος και δυνάμεις υγιείς θα εμφανιστούν να διεκδικήσουν την εξουσία. Φυσικά η επιλογή θα πρέπει να μην είναι και ουτοπική (λεφτά υπάρχουν και σχίσιμο μνημονίων κτλ), έτσι ώστε η αλήθεια να επιβραβευθεί.

Ψηφίστε, κάντε κριτική από την πρώτη μέρα σε αυτούς που ψηφίσατε, κοιτάξτε τους με καχυποψία (έως ότου δείτε αποτελέσματα και όχι σαν τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, που ούτε η απλή αναλογική δεν ψηφίστηκε που δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση και είναι βασικότατο αίτημα της αριστεράς μετά τον εμφύλιο και αυτοί περίμεναν και περιμένουν ακόμη!) και αν δεν εφαρμόσουν τα βασικά σε 100 ημέρες, εκτελέστε τους άνευ συναισθηματισμού!
Τα αποτελέσματα είναι σίγουρα, διότι το τίμημα είναι μεγάλο.