Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Και τώρα τι θέλετε;

Για περισσότερα πατήστε εδώ>>
Θωρώντας τα γεγονότα στην Γαλλία και το πένθος, την λύπη που διαχύθηκε άπλετα σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στους πολιτικούς μας, νομίζω πως πρέπει κάποιος να αναρωτηθεί αν όλα αυτά ήταν όντως ξαφνικά, είναι αληθινά ή είναι εν μέρει αναμενόμενα και υποκριτικά. Φυσικά και είναι κρίμα και λυπόμαστε, μα πιο πολύ φοβόμαστε γιατί είναι κοντά η Γαλλία και η φωτιά έφτασε στην πόρτα μας πλέον. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ήταν κάτι ξαφνικό ή πως δεν γνωρίζαμε πως μπορούσε να συμβεί. Κανονικά έπρεπε να το περιμένουμε.
Η συνταγή του ολέθρου, της βίας και του θανάτου ήταν γνωστή, ο φανατισμός σε συνδυασμό με την αμορφωσιά - αγραμματοσύνη και την φτώχεια, που υπάρχει σχεδόν σε όλες τις Ισλαμικές χώρες, με κάποια υποκίνηση από κάποιους, σκότωσε ήδη και ξεκλήρισε Αρμένιους, Ασσύριους (αφανίστηκαν ως λαός) και Ελληνογενείς Πόντιους, που ακόμη και τώρα και παράλληλα με αυτά τα γεγονότα, κάποιοι προσπαθούν να υποτιμήσουν και να θάψουν στην λήθη του χρόνου.
Δεν ανησυχήσατε "πολιτισμένοι" ηγέτες και δεν σας πείραζε τόσο και δεν λυπάστε μάλλον το ίδιο, όταν το αίμα έρεε και ρέει στην Αφρική, όταν οι πολυεθνικές πετρελαϊκές εταιρίες, οι εταιρίες χρυσού και διαμαντιών της Ευρώπης, της Αμερικής χρηματοδοτούσαν και αλληλοσκότωναν με εμφύλιο και πείνα, ακόμη και σήμερα, τους κατοίκους αυτής της ηπείρου, διότι ήταν μακριά και διότι τα αγόραζαν "φθηνά" και πουλούσαν ακριβά τα αγαθά της ίσως πιο πλούσιας Ηπείρου, αλλά με τον πάμπτωχο από τις πολιτικές σας λαό.
Σκοτώσατε (Γαλλία, Ρωσία, Ιταλία, ΗΠΑ, Ρωσία, Βρετανία και Ελλάδα - Τουρκία) τον όντως στυγνό δικτάτορα Καντάφι και φέρατε το απόλυτο χάος σε μια πλούσια χώρα που ζούσε πολύ καλύτερα πριν, ακόμη και με τον Καντάφι! Τώρα μάλιστα μας απειλούν, συμμετείχαν στο Παρίσι, στον ISIS και σκότωσαν και Αμερικάνο πρέσβη! Ποιοι αυτοί που βοηθήσατε. Ποιος λυπήθηκε γι' αυτό και τι έκανε γι' αυτό; Μήπως λυπάστε και δράτε επιλεκτικά; Ο μοναδικός κερδισμένος στην Λιβύη οι πετρελαϊκές που έβαλαν στο "χέρι" τον ορυκτό πλούτο της χώρας και πλέον δεν απειλούνται (όμως απειλούν εμάς), δεν ελέγχονται, ούτε πληρώνουν σε κανέναν (δωροδοκούν ίσως κάποιους μόνο, μήπως και κάποιους πολιτικούς της δύσης για την καλή δουλειά;;;).
Το "κάνατε" και στη Αίγυπτο, την αιματοκυλίσατε, αλλά το κόλπο δεν έπιασε. Θέλατε μετά αυτό να το κάνετε και στην Συρία του Άσαντ, όπου όλως τυχαίως απευθείας κατέλαβαν τις πετρελαιοπηγές οι ισλαμιστές φίλοι σας! Το ονομάσατε όλο αυτό Αραβική άνοιξη! Υποκριτές, ντροπή σας. Ξαφνικά κάποιοι αγράμματοι, άξεστοι και τρελοί - φανατικοί πήραν τα όπλα, σκοτώνουν κόσμο χωρίς δίκες και απειλούν χώρες, τρομοκρατούν, έκαναν κράτος(!!!), που δεν έκαναν ακόμη οι Κούρδοι και οι Παλαιστίνιοι που είναι αρχαίες φυλές, και εξουσιάζουν κόσμο. Ω ναι ο εχθρός του "εχθρού" μου είναι φίλος μου. Δεν είδαμε ποτέ το Ισραήλ ουσιαστικά να διαμαρτύρεται για τον ISIS, αν και δρα δίπλα του, ούτε αλληλοαπειλήθηκαν ποτέ, αλλά τουναντίον για το ΙΡΑΝ, ΙΡΑΚ, τον Άσαντ που δεν μας πείραξαν τόσα χρόνια - δεκαετίες (ακόμη), μας βομβαρδίζουν τα μυαλά μέρα νύχτα!
Και τώρα τι θέλετε; Τώρα τιμητές ηγέτες της Ευρώπης και Αμερικής που ανάψατε φωτιές, που θα ρίξετε τις ευθύνες; Θα κάνετε πόλεμο στον εαυτό σας ή στις εταιρίες που σας παρέσυραν και στους συνεργάτες τους; Θα ζητήσετε συγνώμη, θα διορθωθείτε, θα μετανιώσετε ή θα θελήσετε και άλλο πόλεμο και άλλο χρήμα και άλλο αίμα;